Logo van der Wolf fietsen wit

Fietsen

Vind de fiets die bij je past

Bij Van der Wolf Fietsen kan je allerlei fietsen vinden, van dames-, heren-, kinder-, bak- en stadsfietsen tot transport- en hybridefietsen. Daarnaast kan je opteren voor een elektrische fiets, een fiets met een kinderstoeltje of een mountainbike. Kom gerust langs om het volledige gamma te bekijken! Vertel ons waar je behoefte aan hebt en we helpen je de juiste fiets te kiezen.

Niets dan oerdegelijke merken

De modellen van Aldo Fietsen zijn met de beste materialen en in Nederland gemaakt. Bij Azor worden fietsen in ons land volledig handmatig in elkaar gezet en worden ze grondig getest.

Je kan je fiets dus tot op het kleinste detail personaliseren. Voor een fiets met karakter en een modern design kan je voor een model van Pointer gaan. Ten slotte kunnen we Victoria aanbevelen, hét stijlvolle merk voor stads- en toerfietsen.

Al die aanraders verkopen we tegen aantrekkelijke prijzen. Wil je een proefrit maken om een van onze modellen te testen? Of wil je meer weten over de fietsverzekeringen van ENRA verzekeringen die we aanbieden? Aarzel dan niet om langs te komen of een afspraak te maken.

Vakantieperiode september

Bij Van der Wolf Fietsen gaan we er even tussenuit van maandag 11 tot en met maandag 25 september. Vanaf dinsdag 26 september verwelkomen we je graag weer in onze winkel!

Accessoires voor fietsen