Logo van der Wolf fietsen wit

Reparatie & onderhoud

Fietsen herstellen

Gratis onderhoud voor nieuwe fietsen

Is je ketting stuk of heeft je fiets een lekke band? Vertrouw dan op Van der Wolf Fietsen. Wij repareren en onderhouden alle soorten fietsen tegen een voordelige prijs in onze werkplaats. Van de merken die we zelf verkopen, zijn er steeds originele vervangstukken aanwezig of kunnen wij ze eenvoudig bijbestellen. Dankzij onze vlotte service lopen je fietsritten voor je het weet weer helemaal gesmeerd!

We vinden het belangrijk dat je fiets tiptop in orde is. Daarom geven we nieuwe fietsen een gratis onderhoud. Dat houdt in dat je fiets binnen de twee maanden volledig nagekeken wordt. Terwijl wij je fiets repareren of controleren, kan je van een van onze vervangfietsen gebruikmaken. Maak je vooraf telefonisch een afspraak, dan is het mogelijk om tijdens een kort onderhoud te wachten op je fiets en kan je hem meteen daarna weer mee naar huis nemen.

Vakantieperiode september

Bij Van der Wolf Fietsen gaan we er even tussenuit van maandag 11 tot en met maandag 25 september. Vanaf dinsdag 26 september verwelkomen we je graag weer in onze winkel!

Accessoires voor fietsen