Logo van der Wolf fietsen wit

E-bikes

Elektrische fietsen voor lange afstanden

Mag je fietstocht wat sneller gaan of zie je er tegenop om op volle kracht tegen de wind in te trappen? Kies dan voor een e-bike. Bij Van der Wolf Fietsen krijg je een jaar garantie op je elektrische fiets en twee jaar garantie op de accu en motor ervan.

Het merk Victoria heeft verschillende accugroottes in de aanbieding en de fietsen hebben een uitzonderlijk hoog fietscomfort. Pointer biedt dan weer eigen accu’s en zowel voorwiel- als middenmotoraandrijving. Das Original vervaardigt fietsen met hoogwaardige onderdelen en verzekert je dan weer van wel vier jaar garantie op de accu. Daarnaast beschikken we over elektrische fietsen van TENWAYS (600PRO, 800S, AGO T & AGO X).

Free Bike is de eerste fietsenfabrikant bij wie je zelf je elektrische fiets kan samenstellen, van de kleur en uitvoering van het frame en de handvaten tot het zadel en de accu. Je kan tussen voorwielaandrijving of een middenmotor met verschillende capaciteitsgradaties kiezen. Die kan je overigens op een energiebesparende stand zetten.

Tot slot ontwikkelt Bikkel in ons land zorgvuldig gecontroleerde e-bikes met de stilste en krachtigste middenmotor die momenteel op de markt is. Kies je liever voor een fiets met voorwielaandrijving? Dan voorziet Bikkel je fiets van een rotatiesensor die bepaalt hoeveel ondersteuning er nodig is. Zo behaal je met weinig kracht toch een prima snelheid en blijf je de controle over het stuur volledig behouden.

Tenways 600PRO

image001 63 e1690792661423

Tenways 800S

image002 22

Tenways AGO T

image003 13

Tenways AGO X

image005 9

Vakantieperiode september

Bij Van der Wolf Fietsen gaan we er even tussenuit van maandag 11 tot en met maandag 25 september. Vanaf dinsdag 26 september verwelkomen we je graag weer in onze winkel!

Accessoires voor fietsen