Logo van der Wolf fietsen wit

E-bikes

Elektrische fietsen voor lange afstanden

Mag je fietstocht wat sneller gaan of zie je er tegenop om op volle kracht tegen de wind in te trappen? Kies dan voor een e-bike. Bij Van der Wolf Fietsen krijg je een jaar garantie op je elektrische fiets en twee jaar garantie op de accu en motor ervan.

Het merk Victoria heeft verschillende accugroottes in de aanbieding en de fietsen hebben een uitzonderlijk hoog fietscomfort. Pointer biedt dan weer eigen accu’s en zowel voorwiel- als middenmotoraandrijving. Das Original vervaardigt fietsen met hoogwaardige onderdelen en verzekert je dan weer van wel vier jaar garantie op de accu. Wie een beperkt budget heeft en toch een goede fiets wil, kan voor de traditionele elektrische fietsen van Vogue gaan.

Free Bike is de eerste fietsenfabrikant bij wie je zelf je elektrische fiets kan samenstellen, van de kleur en uitvoering van het frame en de handvaten tot het zadel en de accu. Je kan tussen voorwielaandrijving of een middenmotor met verschillende capaciteitsgradaties kiezen. Die kan je overigens op een energiebesparende stand zetten.

Tot slot ontwikkelt Bikkel in ons land zorgvuldig gecontroleerde e-bikes met de stilste en krachtigste middenmotor die momenteel op de markt is. Kies je liever voor een fiets met voorwielaandrijving? Dan voorziet Bikkel je fiets van een rotatiesensor die bepaalt hoeveel ondersteuning er nodig is. Zo behaal je met weinig kracht toch een prima snelheid en blijf je de controle over het stuur volledig behouden.